Beweging in de Buurt

Op 4 April start de campagne
Beweging in de Buurt
en Preventieve Gezondheidszorg
 
Beweging in de Buurt is bedoeld om mensen meer te laten gaan bewegen. De bewegingen komen uit Tai Chi /Qigong. Dit zijn bewegingsoefeningen die in in China gebruikt worden als preventieve en herstel bevorderende oefeningen.
 
 
Je leert je je op een eenvoudige manier je houding te corrigeren en beter in evenwicht te blijven. Het resultaat is dat je gemakkelijker gaat bewegen, je conditie verbeterd en je lekkerder in je lichaam zit. Je moet natuurlijk wel met enige regelmaat deze oefeningen doen. Daarom zijn er wekelijks op diverse locaties in Leeuwarden open lessen en zijn gratis toegankelijk.
De lessen worden georganiseerd door Bert Verhaagen docent bij Wuji Tai Chi, in samenwerking met buurt, belangen en zorg organisaties.
 
De inspiratie voor deze campagne ligt in de oorsprong van ‘Tai Chi’ als onderdeel van de preventieve gezondheidszorg in China. Waar op veel plaatsen dagelijks gezamenlijk word geoefend om de gezondheid te bevorderen.  Een mooi  bij komend effect is dat de gemeenschapszin  versterkt.
 
 
Parallel met de openbare lessen worden er basis en verdieping cursussen georganiseerd.
 
Vanaf Donderdag  4 april
Netwerkcentrum De Klomp
8921 JW Insulindestraat 27
Leeuwarden ( OudOost)
aanvang 10.30 uur
 
Vanaf Maandag 8 april
Centrum Pacha Mama
8921 JW Lekkum
aanvang 10.00 uur
 
 
 
Informatie over Beweging in de Buurt, de basis cursus, verdiepings en andere Tai Chi cursussen en trainingen kan via info@wujitaichi.nl
 
Volg deze actie op